2018-02-21

Samsung Galaxy S9 ligt op 16 maart in de winkel

Aanstaande zondag zullen we eindelijk zien hoe de Samsung Galaxy S9 er in het echt uitziet en of alle geruchten klopten. Volgens de geruchten zal drie weken na deze persconferentie het toestel in de winkel liggen.
gsm accu

Verkopen die handel

Degene die de nieuwste Samsung Galaxy meteen willen aanschaffen , hoeven niet lang meer te wachten. Aanstaande zondag zal Samsung ons het nieuwe vlaggenschip eindelijk laten zien op het podium in  Barcelona en Samsung fan-site SamMobile weet ook al wanneer de Samsung Galaxy S9 in de winkels zal liggen.
Je zal na zondag iets minder dan drie weken moeten wachten voordat deze in de winkels zal liggen. Op 16 maart zou de verkoop van de nieuwe Samsung Galaxy S9 van start gaan. Dat betekent ook dat je iets minder dan drie weken de tijd hebt om het toestel te pre-orderen. Geen idee wat Samsung deze keer als extraatje bij de pre-order zal geven maar traditioneel gezien is dat de moeite waard.
Er zijn nog maar weinig geheimen rond de Samsung Galaxy S9.  We verwachten dat de prijs voor de het toestel rond de €900 zal liggen.  De kleuren van het toestel zijn ook al gelekt en erg apart te noemen, vooral de kleur Lilac Purple valt op.  Op het toestel zal Samsung Experience 9.0 draaien met een nieuwe aanpak voor de emoji.
De genadeslag voor alle spanning was natuurlijk het lekken van de volledige afbeeldingenvan de Samsung Galaxy S9. Daarop zien we dat het toestel een dubbele camera zal krijgen met een diafragma van f/1.5 en van f/2.4, dat moet het schakelen in de lichtsterkte mogelijk maken. Onder het 5.8 inch-scherm van de Samsung Galaxy S9 zal een eerder aangekondigde Exynos 9810 liggen. Hiervan draaien de snelste vier kernen draaien op 2.9GHz. Daarnaast zien we 4GB werkgeheugen en 64GB opslaggeheugen in de S9. De S9+ krijgt 6GB werkgeheugen, en 128GB intern geheugen en een 6.2 inch-scherm. Beide hebben een beeldverhouding van 18,5:9.

Beschikbaarheid

Koop je het toestel via pre-order? Dan zul je het toestel waarschijnlijk tussen 9 en 15 maart ontvangen. Wanneer je het toestel gewoon in de winkel wil kopen dan kun je daar dus vanaf 16 maart terecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten